Információszolgáltatás a vonatkozó jogszabály szerint (2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről)

Szolgáltató neve: Pliszé Árnyékolástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Nyilvántartó szerv: Győri Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 08-09-010255

Adószám: 12813201-2-08

Szolgáltató székhelye: 9081 Győrújbarát, István utca 215.

Bankszámla: MKB Banknál vezetett 10300002-33218649-00003285 számú számla

Szolgáltatói telefon: 06-96/456-660

Szolgáltatói e-mail: pliszekft@pliszekft.hu

Ügyvezető igazgató: Tárkányi Zsuzsanna

Tárhely szolgáltató: Prikler József e.v. – www.prikee.eu

1. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A www.pliszekft.hu weboldalunk (továbbiakban: Weboldal) tartalmát a lehető legnagyobb körültekintéssel készítjük, de nem vállalunk felelősséget a nyújtott tartalom helyességéért, teljességéért és aktualitásáért. Weboldalunk tartalmának felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A Pliszé Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) weboldalának puszta használata nem hoz létre szerződéses kapcsolatot a felhasználó és a Szolgáltató között.

2. KÜLSŐ LINKEK ÉS HIVATKOZÁSOK

A weboldalainkon szereplő hivatkozások (linkek) egy része más honlapokra vezet, melyeket más tulajdonosok üzemeltetnek. Ezen oldalak tartalmát és elérhetőségét a Pliszé Kft. nem garantálja, és egyúttal kizárja felelősségét bármely, ezen információk használatából származó kár eredménye esetén.

3. SZERZŐI JOGOK

A www.pliszekft.hu weboldalon (továbbiakban: Weboldal) található minden tartalom a Pliszé Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) szellemi tulajdona. A Pliszé Kft. fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A szerzői jogi törvények által meg nem engedett felhasználáshoz a Szolgáltató vagy az illető jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. Ez különösen vonatkozik az adatbázisokban vagy más elektronikus médiában és rendszerekben található tartalom sokszorosítására, szerkesztésére, fordítására, tárolására vagy feldolgozására. Az egyes tartalmak vagy teljes oldalak engedély nélküli másolása vagy terjesztése nem megengedett, és büntetendő. Csak személyes, magán és nem kereskedelmi célú másolatok és letöltések megengedettek. A www.pliszekft.hu külső keretekben (FRAME) történő megjelenítése csak a Pliszé Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.

4. ADATVÉDELEM

Tekintse meg az Adatvédelem oldalon található Adatkezelési tájékoztatónkat.