Függönyök

Legyen az családi ház, lakás vagy iroda, a függöny egyaránt dísze és funkcionális eleme a falak által határolt térnek, otthona, munkahelye üvegfelületeinek. Minősége tartást ad a térnek. Színe, mintája esése, sőt akár a tapintása is nagyban befolyásolhatja, miként érzi magát az adott térben.

Ma már számos új függönyözési technika létezik. Érdemes élni ezek megismerésének lehetőségével, hiszen az újabb és újabb megoldásokkal merész és eredeti hangulatok, izgalmas terek teremthetők.

A textilek kiválasztásánál nem csupán a mintára illetve a színre kell tekintettel lennünk, de fontos, hogy az elképzelt stílusnak megfelelő fazont válasszunk. A függönyanyagoknál fontos a térhez illetve a személyiséghez illő anyagtípus illetve szín kiválasztása. Természetesen a tervezésnél nem feledkezhetünk meg az esztétikum mellett a praktikumról sem, hiszen az egyes függönyanyag típusok között leginkább az alapján tudunk dönteni, hogy mennyire van szükségünk intimitásra, illetve a fény kizárására az adott térben.

A megfelelő anyag kiválasztásához és tervezéséhez kérje szakértő kollégánk segítségét!

Fényáteresztő függönyök

Dekorfüggönyök

Dim out dekorok

Black out dekorok

Lapfüggönyök

Római rolók